top of page
LOGO%206%20-2_edited.png
Barber's Pole
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Instagram
Barber Gereedschap

Wie is Hair Buddha?

Jürgen (Hair Buddha) begon zijn kappersloopbaan op zijn 12de. Een jaar later werd hij al Beste Leerling van België. Jürgen bleef hard trainen en werd op 16-jarige leeftijd voor het eerst Kampioen van België. Toen Jürgen 21 was, had hij al een indrukwekkend palmares van maar liefst 41 awards. Hij werd toen voor de tweede keer Kampioen van België en won ook een wereldbeker. Kort nadien opende hij zijn eigen zaak.

 

Ook al runt Jürgen meer dan 26 jaar zijn eigen zaak, hij blijft niet stilzitten. De voorbije jaren nam hij deel aan kappershows in Ierland, Italië, Polen, Denemarken, Rusland... Hij kwam er op tv en in de toonaangevende vakbladen.
Ook in eigen land is Jürgen te zien op tv. Van 2012 tot 2016 was Jurgen te zien in het VijfTV programma "zo man zo vrouw" en in 2017 het gloednieuwe programma "Shoppingqueens", te zien op Vijf en vier.

 

In 2019 beslist Jurgen om een YouTube kanaal uit te bouwen met haartips maar Jurgen klinkt niet Internationaal, Hair Buddha is geboren. Met al meer dan 600.000 abonnees kunnen we spreken van een succes. 

Na 27 jaar is Jurgen aan een nieuw project begonnen, Barbering! Door de Corona maatregelen moest 9salon op zoek naar een extra ruimte en de Barber room was geboren. Er is bij Jurgen een nieuw vuur aangewakkerd en het echte -Old School- heren knippen een passie geworden. Verschillende cursussen worden gevolgd om een echte Barber te worden. Barbershop - Hair Buddha - is een feit.

  • Barber Hair Buddha

Snit Heren

Baard

Snit & Baard

Snit & gezichtsverzorging

Ook mogelijkheid voor Epilatie in de

Beauty afdeling met speciale Barber wax.

Oren

Neusharen

Oksels

Wenkbrauwen

Volledig gezicht

Onderbenen

Volledige benen

Buik

Borst

Borst & Buik

Rug

 

 

 

 

 

€ 30

€ 30

€ 49

€ 90

€ 10

€ 10

€ 15

€ 10

€ 25

€ 18

€ 32

€ 15

€ 15

€ 22

€ 22

bottom of page