top of page

ONTSNAP AAN HET STADSGEWOEL

Schoonheidsspecialiste Davinia Braeye leidt het beautygedeelte bij 9Salon Roeselare. In de discretie van een goed uitgerust verzorgingsruimte past ze een reeks schoonheidsbehandelingen toe: gelaatsverzorgingen, manicure, epilaties, massages, maquillage, voetverzorging... We werken met de topproducten van ArtDeco & Malu Wilz. Voor elk huidtype hebben we een aangepaste gelaatsverzorging. Nieuw in ons gamma is de Hyper Sensitive, deze lijn is volledig vrij van schadelijke stoffen.

Gelaatsverzorgingen

Skin Yoga Beauty Flash I €35

Deze korte gelaatsverzorging van 30min. zorgt onmiddellijk voor een stralende huid die herademt. De huidcellen krijgen zuurstof en energie voor een frisse en vitale huid.

Skin Yoga Hyaluronic Power I €65

Ongeveer de helft van het Hyaluronzuur aanwezig in ons lichaam, bevindt zich in de huid en vormt een belangrijk component van het bindweefsel. Hyaluronzuur gaat letterlijk de huid gaan opvullen.

Hyper Sensitive I €69

Speciaal voor de extra gevoelige huid. Bevat geen PEG, chemische conserveermiddelen, paraffineolie, parabenen, parfums en kleurstoffen. 

Seizoensverzorging I €65

Dit is een unieke wellness verzorging met een sensatie van nieuwe geuren. De zachte ingrediënten, voedende bestanddelen en lekkere geuren zorgen telkens weer voor een optimaal ontspannen gevoel.

Oil Control I €55

De Skin Solutions verzorging met een zuiverende thee masker is perfect voor de reiniging van een onzuivere vette huid met comedonen en acne.

Caviar Treatment I €75

Deze organische verzorging met het exclusieve Caviaar ingrediënt vult fijne rimpeltjes op, ontspant de gelaatsspieren waardoor de diepte van de rimpeltjes verminderen.

Men Facial I €60

Ook mannen moeten hun huid verzorgen, een speciaal ontworpen gelaatsverzorging (aanpasbaar aan de huidtype) met specifieke mannen producten.

Body Sugaring

Nieuw

Body sugaring is ontharen met behulp van een suikerpasta (suikerhars). “Sukar” Sugaring is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van ontharen. Er worden geen ontharingsstrips gebruikt zoals bij harsen. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en de restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje.

VOORDELEN VAN BODY SUGARING.

De body sugaringmethode is 100% natuurlijk en geschikt voor elk huidtype en kan op alle delen van het lichaam, billen, benen, bikinilijn, buik, rug, borst, oksels, armen en gelaat worden toegepast. De temperatuur van de sugarpasta is dezelfde als de lichaamstemperatuur. Anders dan bij harsen is er geen kans op huidverbrandingen. Suikerhars of suikerpasta maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Body sugaring is een minder pijnlijke ervaring dan harsen. Naast het ontharen heeft de suikerpasta ook een peelende werking. Dat komt de huid ten goede waardoor je de behandeling zelfs al na drie weken kan herhalen.

Blijf op de hoogte.

X

bottom of page