top of page

Verwen jezelf

Beleef een haarritueel dat speciaal aan jouw wensen wordt aangepast. Laat je zintuigen betoveren door heerlijke aromatherapieën, holistische massagetechnieken en unieke sensaties. Laat je gedachten wegvaren terwijl de ritueeltherapeut je diepe ontspanning zal laten ervaren. Heb je bepaalde hoofdhuidklachten, gebrek aan haarvolume, of een ander probleem met je hoofdhuid en haar? Wil je jezelf gewoon eens lekker verwennen met prachtig mooi, gezond en glanzend haar als resultaat? Wij hebben voor elk type hoofdhuid en elk type haar een geschikt ritueel!

Volume Ritual

Fijn en futloos haar krijgt met deze ritual terug het nodige volume dankzij de Aloë Barbadensis, ginseng, babassu en zoete amandel. Een ontspannende hoofd- en nekmassage zorgen ervoor dat je na het kappersbezoek weer helemaal zen bent.

Dry Scalp Ritual

Een droge hoofdhuid kan zeer pijnlijk aanvoelen. Jojoba pure Oil en esdoornsap zorgen voor een intense voeding van de hoofdhuid. Door gebruik te maken van warme stoom zal deze 100% Bio Jojoba-olie dieper in de huid dringen voor een optimale voeding. 

Greasy Ritual

Vet haar hebben is niet leuk. Je haar lijkt weinig of geen volume te hebben, je ervaart vaak jeuk en een dagelijkse wasbeurt brengt weinig soelaas. De Aloë pure gel zorgt ervoor dat we jouw hoofdhuid kunnen reinigen op een uitermate zachte en natuurlijke wijze. De babassu noot en Aloe Barbadensis zal het nodige volume geven aan de haarwortel. Na deze ritual zul je een frisse en geurloze hoofdhuid hebben. Bij herhaaldelijk gebruik van deze Aloë Pure gel zal de sebumafscheiding verminderen. Daardoor zal je minder snel je haar moet wassen.

Psoriasis Ritual

Er zijn zeer weinig producten die je mag gebruiken bij Psoriasis, maar door gebruik te maken van de Bio/Organische & non-toxische producten van Philip Martin's kunnen we Psoriasis perfect behandelen. Olijf & Aloë en pepermunt zorgen ervoor dat je hoofdhuid zacht gereinigd wordt en fris aanvoelt.

Damaged Hair Ritual

Door veelvoudig te kleuren, je haar te vaak te bewerken met de stijltang of gewoonweg de zon kan je haar beschadigd worden. Deze ultieme voedende wellnessritual met een mix van oliën en proteïnen zal je haar terug glans geven, terug sterker maken zodat je opnieuw mooi en gezond haar zult hebben.

Rejuvenate Ritual

Door energieke massages te combineren met ingrediënten zoals Hyaluron, arganolie, wortelolie, maisolie en olijfolie zal je haar terug levendig en jeugdig zijn. Doordat al deze oliën 100% natuurlijk en niet chemisch zijn, zal je haar niet zwaar doorwegen of vettig aanvoelen. Een maximaal volume is gegarandeerd.

Hyaluronic Ritual

Geblondeerd haar kan zeer droog aanvoelen door een tekort aan proteïnen. Deep Skin Precious brengt je eigen Hyaluronzuur terug op peil en heeft de eigenschap om vocht vast te houden. Door een mix van vocht en proteïnen in het haar te brengen krijgt je haar zijn vitaliteit en sterkte terug. Zelfs de meest uitgedroogde blonde lokken krijgen hun glans en zachtheid terug na enkele behandelingen.

Thermal Mud Ritual

Er is een groot verschil in het behandelen van verschillende schilfertjes. Deze Thermal Mudbehandeling zal zich concentreren op de vettere schilfertjes die blijven kleven op de hoofdhuid. Met een ontspannende hoofdmassage en aromatherapie reinigen we de hoofdhuid voor een fris en clean gevoel.

Peeling Ritual

Een paar maal per jaar is het noodzakelijk om je haar een peeling te geven. We verwijderen alle productrestanten, milieuverontreiniging, chemische ingrediënten enz... De Olive Oil Salt Scrub zorgt voor een diepe peeling maar tegelijk voor een heerlijke voeding van de haren. Na de winter en na de zomer is het sterk aangeraden om deze peeling uit te voeren. Wanneer de haren gereinigd zijn, zal je haar terug ademen en herleven.

Anti Age Ritual

Heeft je haar extra voeding nodig? Een eeuwenoude Indiase formule voor het mengen van aloë en pure olijfolie voorziet het haar van veerkracht, body en glans. De oorspronkelijke naam van het mengsel “October Prime” grijpt terug naar een periode waarin een speciaal type olijf, afkomstig van een boom uit een specifieke Italiaanse regio, verwerkt werd om het een precies vastgestelde dichtheid en gewicht te geven.

Luxury Candle Ritual

Zin om je onder te dompelen in pure wellness? De Organic Candle zorgt voor de ultieme beleving van alle zintuigen. Een voedende bodycrème die op de haren gebruikt wordt voor een diepe verzorging en dit in samenwerking met de meest relaxerende massagetechnieken. Laat je meeslepen naar de wereld van ontspanning en keer herboren terug naar huis.

Colour Refresh Ritual

Je kleur opfrissen en ontspannen in één behandeling. Je haar wordt eerst diep gevoed met de Pure Jojoba Olie op lengtes en punten. Daarna kunnen de tijdelijke kleurpigmenten je kleur terug levendig maken en glans bezorgen.

Hair Loss Ritual

We reinigen en masseren eerst de hoofdhuid met een pure Aloë gel om de stimulerende zaagpalmetto en appelstamcellen hun volle werking te kunnen laten doen. Het haarzakje wordt met deze stimulerende wellnessritual sterker gemaakt zodat die een nieuw en sterker haartje kan produceren. We raden aan om een paar keer deze ritual in het voor- en najaar te nemen.

Dry Dandruff Ritual

We voeden je hoofdhuid met 100% Bio Olijf & Aloë olie. Die wordt aangebracht met de nodige ontspannende hoofd- en nekmassage om een ultieme beleving tot stand te brengen. De hoofdhuid wordt tijdens dit ritueel optimaal gevoed om de droge schilfertjes te verwijderen waardoor je gegarandeerd een volle haardos zal hebben.

Sensitive Scalp Ritual

Heb je last van een gevoelige hoofdhuid, jeuk of roodheid? Dan is deze ritual echt iets voor jou! Kamillebloem en 100% Bio Jojoba-olie zorgen ervoor dat je pijnlijke hoofdhuid zacht wordt behandeld.

bottom of page